Rețeaua de Benzinării #Vento te întâmpină cu cea mai #gustoasă și #aromată cafea, care te v-a răsfăța oricând!

   Ne dorim ca în fiecare zi să ai parte de un moment #extraordinar, să îți răsfeți simțurile și să te bucuri de #cafeaua ta preferată!
Rețeaua de Benzinării #Vento te întâmpină cu cea mai #gustoasă și #aromată cafea, care te v-a răsfăța oricând!
#Cafeaua Capsule Illy IperEspresso reprezintă modalitatea excelentă și convenabilă de a ne putea bucura și savura din plin un #Espresso sau un #Americano autentic italian.
  Illy foloseste 100% boabe de cafea Arabica, fiecare capsulă sigilată conține cantitatea perfectă de cafea asigurând satisfacția tuturor gusturilor.
  Gustul puternic și prospețimea cafelei este un aspect definitoriu care a fost perfecționat de-a lungul timpului, astfel încât experiența senzorială atunci când consumi cafea să fie una excelentă.
#Cafeaua Capsule Illy IperEspresso Lungo - Prăjită mediu și conține mai multă cafea măcinată, prin urmare a fost numită Lungo (din italiană "lungă"), iar cu ajutorul capsulelor performante permite încărcarea unei cantități mai mari de cafea, totodată păstrând același gust unical.
#Cafeaua Capsule Illy IperEspresso Scurto - Prăjită mediu - același gust clasic illy, moale, echilibrat, cu arome de ciocolată.  Aceasta este cartea de vizită a mărcii Illy. Prăjirea medie a cafelei cea mai populară pentru prepararea unui #Espresso.

#Vento_mereu_aproape_mereu_cu_plăcere!