Comunicat

 

În legătură cu acțiunile de urmărire penală efectuate asupra „DATARIO” SRL, administrația companiei manifestă predispunere totală la o colaborare cu organele de drept pentru a elucida situația creată. În acest context, „DATARIO” SRL a pus la dispoziția organelor de drept toate documentele, materialele și tehnica de care au nevoie întru clarificarea lucrurilor.

Fără îndoială, organele de drept în cel mai scurt timp se vor clarifica cu situația în cauză, deoarece DATARIO SRL activează în limitele cadrului legal, iar managementul realizat de administratorul său niciodată nu a depășit aceste limite. Mai mult ca atât, compania are  nevoie și în continuare de administrarea profesionistă realizată de cel din urmă.

La fel, tindem să clarificăm faptul că „DATARIO” SRL are raporturi comerciale bazate pe bună-credință și executarea conformă a obligațiilor asumate în baza acordurilor bilaterale cu diverse companii de pe piața locală specializate în comercializează produse petroliere.

Totodată, indiferent de evenimentele petrecute în ultimile zile, DATARIO SRL își asigură clienții loiali și partenerii de afaceri, că activitatea companiei nu este sistată și continuă să execute întocmai obligațiile asumate.